NEN opent deuren voor Prissma!

Op donderdag 15 maart biedt NEN de leden van Prissma een uniek kijkje in de keuken.

NEN begeleidt het maken van normen en publiceert deze. Om het gebruik van normen en andersoortige afspraken te stimuleren geven ze ook cursussen en advies. NEN is een zeer kennisintensieve organisatie met een hoge informatiedichtheid. De jaarlijkse groei aan documenten op het netwerk bedraagt 1,5 miljoen stuks en per jaar komen er 3000 nieuwe NEN-normen beschikbaar. Veel van deze documenten komen binnen via het internationale netwerk waarin het instituut opereert. Er is een voortdurende informatie-uitwisseling met internationale (ISO, IEC) en Europese instituten (CEN, CENELEC).

Tijdens het Prissma Kijkje in de keuken zullen drie medewerkers van NEN uitleg geven over de IT-applicaties die deze informatiestromen begeleiden. Sommige applicaties worden alleen intern gebruikt, andere applicaties staan open voor duizenden gebruikers met de goede toegangsrechten. Een unieke kans om eens achter de schermen te kijken bij NEN!

Meer informatie over NEN inclusief een filmpje: http://www.nen.nl/web/OverNEN.htm

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 Ontvangst in Delftzaal met thee en koffie
14.30 Edmund Timm. Introductie
14.45 Frans Gooskens. NENNET. Project- en documentmanagement bij NEN met FRBR-logica en workflow
15.15 Anja Schuit. Documentdistributie voor 7000 commissieleden met de hulp van Livelink
15.45 Pauze
16.00 Titia Gerritsma. NEN CONNECT. De ontwikkeling van een online licentie omgeving.
16.30 Afsluiting en file borrel

Prissma lid en wil je deelnemen?
Er zijn 80 plaatsen beschikbaar, maar vol is vol! Wees snel en stuur een mail naar secretaris Joyce van Aalten via joyce@invenier.nl met daarin je voor- en achternaam en de organisatie waarvoor je werkt.
Tot 7 maart kan je je aanmelden en eventueel nog afmelden. Bij een afmelding na die tijd of no-show zonder vervanging zijn we helaas genoodzaakt een factuur van E 95,- te sturen.

Graag tot ziens op 15 maart!!