lid worden

Prissma heeft zo’n 500 leden en groeit nog steeds! Daarmee zijn we de grootste afdeling van de KNVI.

Leden werken o.a. bij organisaties als: Ernst & Young, diverse Ministeries, ABN Amro, PwC, RTL, Akzo, Twynstra Gudde, Kamer van Koophandel, Autoriteit Financiële Markten, PCM Dagbladen, TNO, Shell, VNO-NCW, Rijkswaterstaat, Bank Nederlandse Gemeenten, Yakult, Rabobank, Berenschot.
Om er maar een paar te noemen.

Een gedeelte (een kleine 400) van de leden is zichtbaar in de Prissma group op LinkedIn. Als LinkedIn gebruiker kijk je hier.

Lid worden
Schrijf je hier in.

Maar waarom dan?
Prissma organiseert bijeenkomsten waarbij de deelnemers altijd –laagdrempelig- in staat worden gesteld om in contact te komen met andere deelnemers met als doel persoonlijk of als beroepsgroep te kunnen groeien binnen de dagelijkse werkomgeving

Hoe doen we dat?

  1. Prissma faciliteert onderlinge contacten tussen haar leden.
  2. Bevordert samenwerking en de transfer van kennis en vaardigheden tussen de diverse leden en binnen de verschillende belangengroepen binnen haar sector.
  3. Doet dit bij voorkeur binnen een informele ambiance, het mag ook met een prettige sociale inslag zijn.
  4. Prissma wil waarde toevoegen aan de kennis en kunde van de bedrijven (commerciële informatiedienstverleners) en de individuele beroepsbeoefenaren in de sector.

En hoe word je dan lid?
Je wordt in eerste instantie lid van de KNVI (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Informatie Professionals). Van daaruit kan je kiezen om lid te worden van o.a. de afdeling Prissma. Het basistarief in euro’s bedraagt € 100,- per jaar (inclusief lidmaatschap op de Informatie Professional). Om lid te worden van Prissma kost het 10 euro extra. Voor meer details over lid zijn en lid worden ga je naar de site van de KNVI.