Kijkje in de Keuken bij Yakult op donderdag 7 februari

Yakult ontvangt op donderdag 7 februari de leden van Prissma voor een (zeer letterlijk) kijkje in hun keuken: hoe wordt Yakult gemaakt, maar ook welke rol speelt het Business Information Centre hierin?
Het Business Information Centre (BIC) is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van Yakult Sharenet, het vernieuwde intranet en samenwerkingsplatform van Yakult dat gebaseerd is op SharePoint2010.  We krijgen een demonstratie van Sharenet: een unieke kans om te zien op welke manier Yakult SharePoint heeft ingericht. Aansluitend volgt een rondleiding door de Yakult fabriek.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 Ontvangst met koffie/thee
14.30 Inleiding en demo van Yakult Sharenet door Helga Dietrich, Business Information Manager en Shirwani Kuiper-van Amstel, Assistant Manager Corporate Communication
15.30 Rondleiding door de Yakult fabriek
16.30 Afsluiting en borrel

Bereikbaarheid
Yakult is gevestigd aan de Schutsluisweg 1 in Almere en is goed te bereiken met de auto of met trein en bus. Je ontvangt van ons een routebeschrijving na aanmelding.

Aanmelden
Ben je Prissma lid en wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar Joyce van Aalten via joyce@invenier.nl met daarin je voor- en achternaam en de organisatie waarvoor je werkt. Tot 5 februari kan je je aanmelden en eventueel nog afmelden. Bij een afmelding na die tijd of no-show zonder vervanging zijn we helaas genoodzaakt een factuur van € 95,- te sturen.

Graag tot ziens op 7 februari!!