Prissma bestaat 10 jaar en viert feest!

Prissma bestaat 10 jaar!

*Uitnodiging*

10 jaar geleden klonk de hamerslag en werd Prissma een feit! Prissma bestaat dit jaar 10 jaar! De afgelopen jaren heeft deze afdeling van de KNVI een heel aantal gave, gezellige en inspirerende activiteiten georganiseerd. En nog steeds…

Prissma heeft een mooi jaar achter de rug met een aantal spraakmakende activiteiten zoals Prissma’s Pitch, de Infobattles en met als klap op de vuurpijl de studiereis naar New York! We kijken hier met plezier op terug!

We willen samen met jou proosten op de afgelopen jaren en een nieuw jaar vol bruisende activiteiten inluiden. Ben je erbij?

Op vrijdag 06 februari organiseren we een feestelijke borrel voor leden en andere geïnteresseerden. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we graag met iedereen terug op de activiteiten van de afgelopen jaren en zullen we ons programma voor 2015 kenbaar maken.

Daarnaast heeft het bestuur plaatsgemaakt voor nieuwe bestuursleden! Deze avond zullen we horen en zien wie de nieuwe bestuursleden zijn… het wordt dus ook een spannende avond!

Kortom, mis niks en kom 6 februari naar Prissma’s borrel!

Wanneer       : vrijdag 06 februari vanaf 17:00

Waar              : Restaurant Hanneke’s Boom, Dijksgracht 4, Amsterdam

http://www.hannekesboom.nl/ (loopafstand van centraal station).

Deelname    : Aanmelden kan tot 01 februari via contact@prissma.nl. Kosten zijn 5 euro per persoon. Eet je mee om 18.00? Dan mag 25 euro cash meenemen en zorgen wij ervoor dat het eten voor je klaarstaat. Laat je ons dan ook weten of je dieetwensen hebt?

We zien je dan!!

Bestuur Prissma,

Eva, Joyce, Kees, Paul, Kim, Hannah

 

Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door EBSCO