Pitch 2014

Vierde Prissma’s Pitch

Op 26 juni 2014 werd voor de vierde keer de Pitch georganiseerd. Tijdens het KBenP event in het prachtige Kurhaus te Scheveningen presenteerden drie kandidaten zich voor een gerenommeerde jury. Ieder in de hoop dat de jury de KNVI prijs (een waardecheque ter waarde van 2.500 euro) aan hem, haar of hun uitgereikt zou worden.

De winnaar van de vakjuryprijs ging er ook vandoor met de publieksprijs: de studenten van de Hogeschool van Amsterdam wonnen overtuigend met hun idee rondom Soundlexie: een applicatie met spraakherkenning voor de doelgroep dyslecten die als doel heeft om dyslecten beter te laten functioneren in hun werk, door hen te helpen met het correct schrijven van woorden.

Prissma bedankt de KNVI voor het beschikbaar stellen van de vakjuryprijs, een waardecheque ter waarde van 2.500 euro, waarmee het winnende idee verwezenlijkt kan worden. En KBenP voor het mogelijk maken van de publieksprijs en het faciliteren van de pitch op het KBenP event.

Daarnaast een groot dank-je-wel voor de juryleden van dit jaar: Michel Wesseling, namens KNVI en voorzitter van de jury; Ronald de Nijs, namens InformatieProfessional; Bauke Jousma, adviseur bij Scherp Zicht en projectleider Kennisbank Alliade en Teus Eenkhoorn, directeur Reinwardt Academie. En uiteraard een bedankje voor de andere twee pitchers, die helaas niet in de prijzen vielen: Dominic Farace met zijn Pisa Declaration on Grey Literature en Marco Bunge met idee Swarming Bees.