2012 Pitch Punten

Ook in 2012 worden de ingezonden ideeën beoordeeld aan de hand van de zes P-R-I-S-S-M-A punten. Deze punten staan hieronder omschreven.

@ Kandidaten, doe hier je voordeel mee! Succes!

P — Prikkelende Presentatie. De Prissma jury beoordeelt of de presentatie enthousiast, gedreven en goed voorbereid is.

R — Resultaatgerichtheid en Realisatie. De Prissma jury beoordeelt of de kandidaat een resultaatgericht voorstel heeft gepresenteerd – met een concreet en haalbaar resultaat, doel en plan.

I — Informatie. PRISSMA is een jonge, dynamische en professionele club met bijna 700 leden uit de wereld van media en informatie. Het idee dient dus echt een bijdrage te leveren aan de wereld van media en informatie.

S — Spraakmakend. Het idee moet spraakmakend zijn, nieuwsgierig maken, interesse opwekken.

S — Schokkerend. Het idee of plan moet ook enigszins schokkerend zijn. Het idee of plan “zet de wereld op zijn kop”, en maakt dat we “op een nieuwe manier onze dienstverlening organiseren of bestaande producten en diensten inrichten”.

M — Mooi en maatschappelijk relevant. Het idee of plan moet ook “machtig mooi” zijn, en daarmee we bedoelen we ook het uiterlijk / de esthetiek. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan vormgevingsaspecten. En maatschappelijk relevant..

A — Ambitieus. Het idee of plan moet de inzender / de kandidaat zelf naar een hoger plan tillen; zij of hij doet daarmee daadwerkelijk een stap naar een hoger niveau van dienstverlening en/of ondernemerschap.

Wil je weten wat ook al weer de prijzen waren? Kijk dan op: http://www.prissma.nl/?page_id=504