2011 Pitch Punten

Prissma werd overstelpt met ideeën voor de Prissma’s Pitch! Geweldig om te merken dat er met zoveel enthousiasme is gereageerd op de uitnodiging. De jury heeft zich gebogen over de ideeën en de eerste selectieronde heeft al plaatsgevonden.

De kandidaten zijn op de hoogte gesteld. Nu wacht hen de zware taak de aandacht van de jury vast te houden door een overtuigende pitch te houden. De pitches worden gehouden op het KBenP zomerevent op 23 juni 2011 in het Kurhaus te Scheveningen!

De jury beoordeelt de presentaties van de kandidaten aan de hand van de zes P-R-I-S-S-M-A punten. Deze punten staan hieronder omschreven.

@ Kandidaten, doe hier je voordeel mee! Succes!

PPrikkelende Presentatie. De Prissma jury beoordeelt of de presentatie enthousiast, gedreven en goed voorbereid is.

RResultaatgerichtheid en Realisatie. De Prissma jury beoordeelt of de kandidaat een resultaatgericht voorstel heeft gepresenteerd – met een concreet en haalbaar resultaat, doel en plan.

IInformatie. PRISSMA is een jonge, dynamische en professionele club met bijna 700 leden uit de wereld van media en informatie. Het idee dient dus echt een bijdrage te leveren aan de wereld van media en informatie.

SSpraakmakend. Het idee moet spraakmakend zijn, nieuwsgierig maken, interesse opwekken.

SSchokkerend. Het idee of plan moet ook enigszins schokkerend zijn. Het idee of plan “zet de wereld op zijn kop”, en maakt dat we “op een nieuwe manier onze dienstverlening organiseren of bestaande producten en diensten inrichten”.

MMooi en maatschappelijk relevant. Het idee of plan moet ook “machtig mooi” zijn, en daarmee we bedoelen we ook het uiterlijk / de esthetiek. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan vormgevingsaspecten. En maatschappelijk relevant..

AAmbitieus. Het idee of plan moet de inzender / de kandidaat zelf naar een hoger plan tillen; zij of hij doet daarmee daadwerkelijk een stap naar een hoger niveau van dienstverlening en/of ondernemerschap.

Wil je weten wat ook al weer de prijzen waren? Kijk dan op: http://www.prissma.nl/Prissmaspitch