2015 : hanna’s boom

Omdat we een fantastisch jaar achter de rug hebben vol activiteiten, vele idee├źn voor nieuwe activiteiten en helaas afscheid moesten nemen van twee zeer gewaardeerde bestuursleden, was het tijd voor een borrel. Daarnaast bestaat Prissma dit jaar ook nog eens 10 jaar. Genoeg redenen dus om alle leden uit te nodigen voor een feestje. Nu eens zonder presentaties, workshops of kijkjes in de keuken maar gewoon een avond om onze leden te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig nagepraat over de activiteiten van 2014, kennis uitgewisseld en vooruitgeblikt naar het nieuwe jaar.

Tussen alle gesprekken door hield Kees nog een vlammende speech voor de vertrekkende bestuursleden Hannah en Joyce. De tekst is verder op in deze nieuwsbrief te vinden. We zullen hun inbreng zeker missen! Op het moment van de borrel zaten we middenin een sollicitatieperiode met een groot aantal geïnteresseerde opvolgers voor Hannah en Joyce. Inmiddels kunnen we melden dat we twee nieuwe bestuursleden hebben.

We hebben tijdens de borrel kort verteld over de komende activiteiten en hopen dat deze weer net zo succesvol verlopen als afgelopen jaar. De borrel was in ieder geval een goed begin. Cheers!

IMG_1832

IMG_1833