26 oktober 2017 Kijkje in de keuken van de NOS + infobattle

Tijdens het Kijkje krijg je een rondleiding door de studio’s en de redactievloeren van de NOS.
Als de bouwwerkzaamheden het toelaten is er ook nog de mogelijkheid de modernste radiostudio van Nederland te bekijken (op dit moment in aanbouw).
De informatieprofessionals van de NOS zullen een presentatie geven waarin ze laten zien hoe ze omgaan met fake news en op welke manieren men gebruik maakt van social media.

Prissma GO InfoBattle
Na het kijkje in de keuken zal de Infobattle plaatsvinden. meer info

De details
Datum: 26 oktober 2017
Waar: NOS, Mediapark Hilversum
Tijden ‘Kijkje’ : 15.00-16.30 uur (inloop vanaf 14.45 in centrale hal)
Deelnameprijs ‘Kijkje’ : gratis, (no show: 20 euro)
Tijden ‘InfoBattle': 16.45-19.00 uur (inloop vanaf 16.30)
Deelnameprijs ‘Infobattle': €7,50 per persoon. Drankjes en hapjes zijn inclusief.
Legitimatie is verplicht!
 
Je kunt je zowel als team van 2, 3 of 4 deelnemers als individueel aanmelden. De ervaring leert dat ter plaatse spontaan samengestelde teams erg succesvol kunnen zijn en tot boeiende contacten kunnen leiden. Schroom dus niet om je als “eenling” aan te melden, wij zorgen ervoor dat je met andere leuke mensen in contact komt!
 
Let op! Er is vanwege de logistiek een maximum aantal deelnemers voor het Kijkje. Toelating tot het Kijkje gaat op basis van moment van aanmelding.
Voor de InfoBattle geldt een maximum van acht teams van vier personen. Je mag beide evenementen combineren, maar dat hoeft niet. Je kunt je ook alleen aanmelden voor het kijkje of alleen voor de InfoBattle. Voor al onze activiteiten geldt dat deelname in principe open staat voor iedereen. Leden van Prissma, en (in tweede instantie voor dit event:) mensen die zijn aangesloten bij de KNVI hebben voorrang. Ook mensen die aan beide evenementen deelnemen hebben voorrang.
 

aanmelden

Het aanmelden voor het kijkje in de keuken en/of de Hilversumse infobattle kan via met mailadres:
infobattle@prissma.nl