Prissma’s BBQ

Gecancelled:
Helaas moeten we jullie vertellen dat de BBQ van a.s. vrijdag geen doorgang vindt. We hadden maar 7 aanmeldingen buiten het bestuur en hoopten op een grotere groep van meer dan 25 deelnemers om het echt tot een succes te laten worden.
We gaan ons bezinnen op een volgende mogelijkheid en hopen jullie dan alsnog te treffen.
Mocht je ons willen laten weten waarom het voor jou niet uitkwam om deel te nemen, dan wordt dat flink op prijs gesteld: Zo kunnen we een volgende keer de organisatie beter tot zijn recht laten komen: k.j.mollema@hhs.nl

Al eerder organiseerde Prissma een maaltijd bij HATCH. Die werd zo goed ontvangen dat het bestuur een nieuwe activiteit in het leven roept voor alle leden: De Prissma BBQ.

Sinds 2012 is Hatch Search Talent gehuisvest in een voormalig herstellingsoord van de Rotterdamse Trammaatschappij (RET) te Voorthuizen. Op deze plek konden medewerkers en gezinsleden van de RET vanaf 1912 t/m de jaren zeventig in alle rust en ruimte van hun ziekte herstellen. De jaren daarna tot en met nu was het een conferentieoord.
Prissma kiest nu juist die plek om haar informatiewerkers een rustpuntje aan te bieden voordat de zomerperiode begint.
Lekker eten, beachvolleyballen, naborrelen op de loungebanken bij een knapperend haardvuur. Alles in de heerlijke groene tuin van Hatch.

huis

De datum
19 juni 2015

Het adres
De tuin van Hatch Search Talent
Baron van Nagellstraat 9
Voorthuizen (vlak bij Amersfoort)

huis2

Het programma
16:00 ontvangst met een drankje
17:00 Welkom
17:10 Kort praatje
18:00 start van de BBQ (Bring and Share)
21:30 sluiting

De kosten van deelname
Kosten van deelname zijn 15 euro. Voor dit bedrag ontvang je het vlees, drankjes en lekkernijen ‘on the side’.

Bring and Share
Een barbeque is een gezellig evenement met lekkere hapjes en drankjes.
Mocht je het leuk vinden om daar aan bij te dragen met iets lekkers (bijvoorbeeld jouw specialiteit), laat het dan even weten!
In het pand zijn twee keukens aanwezig mocht je nog dingen willen afbakken of klaarmaken.

Bereikbaarheid
De routebeschrijving voor de auto vindt je hier.
Met het Openbaar Vervoer reis je over NS Station Barneveld Noord. In de routebeschrijving vindt je de details over het vervolg.