Infobattle 2017

De Prissma GO Infobattle competitie is dit jaar weer op volle kracht. In de strijd zal Den Haag het opnemen tegen informatieprofessionals in Amsterdam, Tilburg, Groningen en Hilversum. De Finale is op 9 november 2017 tijdens het KNVI congres 2017.

Pubquiz
De Prissma GO InfoBattle is de eigen draai die Prissma heeft gegeven aan de vooral in Angelsaksische landen bekende maar ook in Nederland veel gespeelde ‘Pub Trivia Quizzen’ waarbij de deelnemers in teams van maximaal 4 personen onder het genot van een hapje en een drankje een keur van Trivial Persuit- achtige kennisvragen te beantwoorden krijgen. Tijdens onze InfoBattles krijg je 60 vragen die met ons vak te maken hebben, waaronder enkele foto-rondes met afbeeldingen van bedrijfslogo’s, personen en bibliotheken, een muziekronde, een opzoekronde waarbij gebruik wordt gemaakt van smartphones, en andere ‘algemeen vakgerichte’ vragen. Het niveau is zodanig dat iedere Informatieprofessional er goed aan kan deelnemen maar niet-vakgenoten er meer moeite mee zullen hebben. De Prissma GO InfoBattle wordt net als verleden jaar gesponsord door onze sponsor GO Opleidingen, die behalve de prijzen voor de lokale voorrondes ook de hoofdprijs op de landelijke finale tijdens het KNVI Congres verzorgt. Daarnaast krijgt het winnende team gratis toegang tot het KNVI Congres eind dit jaar, met dank aan de KNVI.

KNVI-Logo_RGB

go2

________________________
DEN HAAG 22 juni 2017 Haags InformatieNetwerk
Traditiegetrouw start het seizoen met de infobattle in Den Haag. Op 22 juni 2017 strijkt het Haags InformatieNetwerk neer in O’Caseys en ben jij met je team van harte welkom om mee te strijden in deze battle van informatieprofessionals.

Datum: donderdag 22 juni 2017
Tijd: 16.00-19.00
Locatie: O’Caseys, Noordeinde 140, Den Haag http://www.ocaseys.nl/
Deelnameprijs: €7,50

________________________
AMSTERDAM 28 september 2017 Amsterdams Informatie Netwerk
Datum: donderdag 28 september 2017
Tijd: 18.00-19.30
Locatie: Boekmanstichting Herengracht 415 Amsterdam (zie de contact bladzijde van de Boekmanstichting)
Deelnameprijs: €7,50 per persoon
http://ain.amsterdam/evenementen/ain-infobattle-2017/

________________________
GRONINGEN 18 oktober 2017 Noordelijk Informatie Netwerk
Datum: woensdag 18 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Universiteitsbibliotheek, Broerstraat 4, Groningen
Deelnameprijs: €7,50 per persoon
De battle is gecombineerd met een bezoek aan de vernieuwde Universiteitsbibliotheek.
meer informatie en aanmelden

________________________
HILVERSUM 26 oktober 2017 bij de NOS
Aansluitend op het kijkje in de keuken van de NOS (meer info) vind de Hilversumse Infobattle plaats.
Datum: 26 oktober 2017
Waar: NOS, Mediapark Hilversum
Tijden ‘Kijkje’ : 15.00-16.30 uur (inloop vanaf 14.45 in centrale hal)
Tijden InfoBattle: 16.45-19.00 uur (inloop vanaf 16.30)
Deelname: €7,50 per persoon. Drankjes en hapjes zijn inclusief.
Legitimatie is verplicht!

aanmelden via infobattle@prissma.nl

________________________
FINALE OP HET KNVI CONGRES 9 november 2017

De Prissma GO Infobattle heeft de afgelopen maanden verschillende regio’s in het land aangedaan. Informatieprofessionals uit het land zullen het tegen elkaar opnemen in de finale op 9 november 2017 tijdens het KNVI congres 2017.

Pubquiz
De InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquizzen. Het idee is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje – en dat dan natuurlijk wél in de kroeg – met vrienden, studiegenoten of collega’s. De teams bestaan uit maximaal vier mensen. Zo is de Prissma GO InfoBattle niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen en te netwerken!

De vragen
De vragen zijn gericht op informatieprofessionals en gaan over onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken en zoeken en vinden op het internet. Op één specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde na is het gebruik van elektronische hulpmiddelen niet toegestaan.

Prijzen
Meerdere regionale netwerken hebben dit jaar hun medewerking verleend aan de Prissma GO InfoBattle 2017, waarvoor dank! Er zijn vanzelfsprekend leuke prijzen te winnen, maar zoals altijd geldt: deelname is belangrijker dan winnen. Hoewel… de hoofdprijs in de landelijke finale is ook dit jaar weer een mooie prijs, verzorgd door hoofdsponsor GO-opleidingen.

Finale
De finale is op 9 november 2017 van 12.20 – 13.15 uur in de The Y bar van het NBC in Nieuwegein (Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein)