infobattle

Al sinds 2012 organiseert Prissma pubquizzen over het informatievakgebied: de Prissma GO Infobattle!

De InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquiz. Het idee hierachter is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje – en dat dan natuurlijk wél in de kroeg, met vrienden of collega’s… Deelname vindt plaats in teams die uit maximaal vier mensen mogen bestaan. Je kunt je als groep of als individu inschrijven. Wij delen dan de individuele deelnemers in groepen in. Zo is het niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen!

Deelnemers strijden om een plekje in de landelijke finale aan het einde van het jaar.

infobattle2 hin 2013

De vragen
De vragen gaan over onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken, en zoeken en vinden op het internet. Deze hebben we aangevuld met een algemene kennisvragenronde. De vragen worden mondeling en met behulp van een beamer gesteld. Je krijgt een beperkte vastgestelde tijd om de uitgedeelde antwoordbladen in te vullen. Op één specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde na is het gebruik van elektronische hulpmiddelen niet toegestaan.

Win leuke prijzen!
Er zijn vanzelfsprekend leuke prijzen te winnen, maar zoals altijd geldt: deelname is belangrijker dan winnen. Hoewel…

Opleidingsinstituut GO-opleidingen uit Voorburg is de sponsor en partner van de Prissma InfoBattle.
Prissma is blij met de samenwerking. “GO en de InfoBattle passen perfect bij elkaar. GO opleidingen traint informatieprofessionals om hen te laten excelleren, en de Prissma InfoBattle test informatieprofessionals in de vorm van pubquizzen op hun kennis”, zegt Prissma voorzitter en quizmaster Kees Riekwel. Eric Kokke van GO-opleidingen: “GO Opleidingen ziet de InfoBattle als een prima instrument om mensen in ons netwerk kennis te laten maken met dit leuke en succesvolle initiatief van Prissma. We hopen en verwachten dat we vele (ex-) studenten tegen zullen komen tijdens de verschillende GO InfoBattles die we dit jaar door heel Nederland gaan organiseren”.

Uiteraard zullen er leuke prijzen te winnen zijn in de regionale voorrondes, maar de hoofdprijs in de landelijke finale is ook dit jaar weer een tablet computer, verzorgd door hoofdsponsor GO-opleidingen!

Meedoen?
Deelname kost € 5 p.p., (gepast) aan de deur te betalen. Je krijgt daarvoor twee consumptiebonnen, en ook voor de nodige happen zal worden gezorgd. Schrijf je in via info@haagsinformatienetwerk.nl met een duidelijke vermelding van je naam, functie, mailadres en telefoonnummer. Indien je met een groep inschrijft, één keer aanmelden met de 4 namen met gegevens! Bedenk ook een toffe naam voor je team.

Data
De eerste Prissma GO InfoBattle vindt zoals altijd plaats in Den Haag. De landelijke finale vindt plaats tijdens het KNVI-congres in Nieuwegein. Voor data en locaties van de komende infobattles verwijzen we je naar de pagina’s hieronder:

 
2018
2017
2016
2015
– 2014
– 2013
– 2012