De Prissma GO InfoBattle in samenwerking met het Noordelijk Informatienetwerk (NIN) op 15 mei in Groningen!

De InfoBattle komt dit jaar weer naar Groningen! Op donderdag 15 mei 2014 – Cafe Het Catshuys Gedempte Kattendiep 15 in Groningen. Vanaf 15.45u inloop om 16u starten! Rond 18u zijn de winnaars bekend! Op 15 mei zullen teams van informatie- en communicatieprofessionals de degens met elkaar kruisen om te bepalen wie de titel ‘Kampioen van de Noordelijke provincies’ het komende jaar mag voeren en wie mee mag doen aan de landelijke finale in november.

Dit evenement wordt georganiseerd door Prissma en het Noordelijk Informatienetwerk (NIN), en vindt plaats in Het Catshuys, Gedempte Kattendiep 15 in Groningen.

Pubquiz

De InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquizzen. Het idee is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje – en dat dan natuurlijk wél in de kroeg, met vrienden, studiegenoten of collega’s, in teams die uit maximaal vier mensen mogen bestaan. Je kunt je als groep of als individu inschrijven. Ter plaatse kunnen dan nog teams worden samengesteld. Zo is de InfoBattle niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen!

De vragen

De vragen zijn gericht op informatie- en communicatieprofessionals en gaan over onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken, en zoeken en vinden op het internet. Deze hebben we aangevuld met een algemene kennisvragenronde. Op één specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde na is het gebruik van elektronische hulpmiddelen niet toegestaan.

Win leuke prijzen!

Er zijn vanzelfsprekend leuke prijzen te winnen, maar zoals altijd geldt: deelname is belangrijker dan winnen. Hoewel… Meerdere regionale netwerken hebben wederom hun medewerking toegezegd. Uiteraard zullen er leuke prijzen te winnen zijn in de regionale voorrondes, maar de hoofdprijs in de landelijke finale is ook dit jaar weer een tablet computer, verzorgd door hoofdsponsor GO-opleidingen. De toegang bedraagt € 5,- per persoon. Daarvoor krijg je in elk geval een hapje en een drankje.

Meedoen?

Zowel teams als individuen kunnen zich inschrijven. Stuur daarvoor een mail naar bestuurnin@noordelijkinformatienetwerk.nl onder vermelding van “Deelname Infobattle”, of meld het team aan door het aanmeldformulier te gebruiken. Tot ziens op 15 mei!

Meer info:
NIN: www.noordelijkinformatienetwerk.nl | Prissma: www.prissma.nl | KNVI: www.knvi.net / | GO: www.goopleidingen.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>