Een nieuwe InfoBattle bij het Haags Informatie Netwerk op 25 september!

De InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquizzen. Het idee is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje – en dat dan natuurlijk wél in de kroeg, met vrienden, studiegenoten of collega’s, in teams die uit maximaal vier mensen mogen bestaan.

Voor wie?
Iedere informatie- en communicatieprofessionals die plezier heeft in onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken, en zoeken en vinden op het internet. Vragen hierover hebben we aangevuld met een algemene kennisvragenronde.
Denk er aan: In een specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde is het gebruik van elektronische hulpmiddelen toegestaan.

De 3 beste teams van deze regionale ronde winnen een prijs(je). Maar let op, de winnaar van de regionale ronde doen mee aan de finale om de hoofdprijs op het congres van de KNVI in november!

De feiten:
Datum: Vrijdag 25 september 2014
Tijd: 16.00 u. – 18.00 u. met uitloop voor een borrel
Zaal open om 15:30 uur.
Locatie: O’Casey’s Irish Pub, bovenverdieping in de Sam Malone function room,
Noordeinde 140, 2514 GP Den Haag.
Toegangsprijs: € 5,- per persoon, daarvoor krijg je een hapje en een drankje
Opgeven: Mail info@haagsinformatienetwerk.nl (naam, organisatie, functie en 06)
Indien je met een groep inschrijft, één keer aanmelden met de 4 namen met gegevens! Bedenk ook een passende naam voor je team.

NB Max 60 deelnemers, deelname is slechts in één regio mogelijk en zorg dat je er uiterlijk om 16.00 sharp bent.

Kom je?
Je kunt je als groep of als individu inschrijven. Ter plaatse kunnen dan nog teams worden samengesteld. Zo is de InfoBattle niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen!

We hopen je op 25 september te zien!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>